ВЕСТИ

Двери Аранђеловац: Благоје Грковић најмлађи одборник у новом сазиву СО Аранђеловац

Да су млади центар наше политике, не показујемо то само на речима, већ суштински и делима! Тако ће Благоје Грковић, председник омладине Двери у Аранђеловцу, бити најмлађи одборник у наредном сазиву СО Аранђеловац.

Прочитај ми чланак

Коалиција са народом, коју чине Српски покрет Двери и Здрава Србија, је на локалним изборима у Аранђеловцу, одржаним 3. априла, освојила 8% гласова и имаће 3 одборника у СО Аранђеловац. То су: Милан Швабић, носилац листе „Коалиција са народом“, Надежда Прековић, председник ОО Двери Аранђеловац и Благоје Грковић, председник омладине Двери у Аранђеловцу.

Благоје Грковић је рођен 14. фебруара 1998. године и тренутно је студент Правног факултета у Крагујевцу. Својим радом покренуо је омладину у Аранђеловцу да изађе на изборе, а он је постао убедљиво најмлађи одборник у следећем сазиву СО Аранђеловац. Трудиће се да се што више младих укључи у решавање друштвених и политичких питања како би се заједничким снагама изборили за што бољу перспективу младих у Аранђеловцу, али и широм Србије.

И Благоју, али и Надежди и Милану желимо пуно успеха у одборничком раду и гарантујемо Аранђеловчанима да нећемо одступити од нашег програма који смо им представили пред локалне изборе.

ОО Двери Аранђеловац

Back to top button