АРАНЂЕЛОВШТИНЕ
У тренду

Просто да не поверујеш

Прочитај ми чланак

Одговарајући на питања и читајући информације које нам свакодневно стижу у инбокс на друштвеној мрежи Фејсбук нашу пажњу је привукла информација коју је исти поделио са редакцијом у вези петицији омладине СНС-а.

Отиђосмо тако на страницу локалног СНС-а на којој смо видели информацију коју можете завести под рубрику ” Да не поверујеш”.

Наиме омладина СНС-а на локалу покреће иницијативу за реконструкцију степеништа код старе зграде железничке станице.

Да добро сте прчитали али за оне који не верују својим очима да поновимо, омладина СНС-а на локалу покреће иницијативу за реконструкцију степеништа код старе зграде железничке станице.

Да застанемо овде и да се позабавимо мало чињеницама. Ко је задњих десет година на власти? Маме и тате омладине СНС-а. У чијој је ово надлежности? Опет се враћамо на тате и маме омладине СНС-а. Одговорно лице или јавна установа задужена за степениште? Оно одговорно лице илу она јавна установа у којој седе тате и маме омладине СНС-а. Зашто омладина СНС-а иницијативом спочитава нерад татама и мама из СНС-а? Нека то расправе тате и маме и деца између себе.

Извињавамо се читаоцима због недостатка рубрике “Да не поверујеш”. Мислили смо да се овакво нешто не може догодити. Нисмо били у праву, а ако се овакви бисери наставе размотрићемо увођење рубрике.

Предлажемо татама и мамама из СНС-а да пожуре са реконструкцијом јер се избори приближавају па да онако свечано и са црвеном врпцом отворе реконструисано степениште уз директан телевизијски пренос на ТВ Шумовија.

А остале тате и маме знају да ће ускоро избори и за кога ће гласати. За тате и маме из СНС-а сигурно не.

Ускоро  ће избори. Паметном доста.

АР ИНФО

 

Back to top button