АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Кад немаш чиме да се похвалиш ти асфалтирај!

Прочитај ми чланак

Судећи по народној изреци која каже “Не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже траг.”, изгледа да су општинске звери одлучиле да оставе траг у виду асфалта. Снега више нема па ће послужити и асфалт, која гомил, лопата асфалта биће сасвим довољна. Тако они мисле.

Навикнути да развлаче радове у недоглед и тако стварајући привид да нешто раде бацили су се на развлачење асфалта уз свесрдну медијску подршку ботова који се на такво асфалтирање, како се жаргонски каже, ложе.

Прште објаве снс ботова по друштвеним мрежама, па кад би сте збројили квадратуре асфалта, да тако се то рачуна сад, звучи импозантније, дошли би сте до квадратуре за још један аутопут попут оног званог “Милош Велики”.

Изгледа како се примиче датум избора и асфалтирање постаје све интезивније. Колико кошта да кошта. Пазите да се не нађете на траси асфалитирања јер док траје обнова нема стајања.

Корисници друштвених мрежа остављају коментаре у којима се са правом питају где су били до сада свих ових година и да ли се ово баш плански рад јер када се овако на брзака нешто ради понекад се нешто и заборави. Нема везе раскопати ће они то поново. Рекосмо већ привид радова, па може да се деси да једно те исто место раскопају и асфалтирају више пута.

Ускоро ће избори. Аранђеловац памти. За СНС не гласам.

АР ИНФО

Back to top button