АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Проблеми мештана улице Генерала Ненадовића

Прочитај ми чланак

Мештани улице Генерала Ненадовића када чују за пројекат “Пут до сваке куће” који спроводи општинска власт на челу са Бојаном Радовићем сигурно им се диже коса на глави.

ГГ Прави пут је посетила мештане ове улице за коју преседник општине ни незна где се налази. Како би знао кад нема рачунар па не може да укуца у претраживач да утврди где се налази. Саветници изгледа имају превише посла па не могу ни они да му помогну. Мора, како се прича у чаршији, да се гради неки авантура парк па су око тога сви запослени.

Мештани препричавају да морају сами да вуку канте за смеће неких стотинак метара до Чегарске улице јер камиони ЈКП Букуља не улазе у ову улицу. Огорчени мештани напомињу да редовно плаћају даџбине и да је срамота шта се са овом улицом ради.

Зими чистачи снега не чисте ову улицу па можете да замислите како је кад морају да оду на посао, куповину, код лекара и да опет вуку канте за смеће којима точкови упадају у снег.

Према тврдњама председника општине Бојана Радовића све је асфалтирано па мештани напомињу да су онда они изгледа појели асфалт и насипали камент и посадили траву.

Молбе за састанак и решавање проблема остају неуслишене јер председник за њих нема времена.

Ускоро ће избори. Да председник буде доступан. Мештани памте.

АР ИНФО / ГГ ПРАВИ ПУТ

Back to top button