АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Отварање азила за псе у Аранђеловцу тек за изборе?

Прочитај ми чланак

Изађосмо на свежи ваздух да не боравимо више у редакцији. Милина. Дишемо пуним плућима, разговарамо о темама које ће нас заокупити у будућности и шетамо тако улицама Аранђеловца некадашње моденске бање сведене на паланку. Знамо већ сви чијом кривицом.

Наши верни пратиоци, пси луталице, крећу се тик до нас вребајући сваки наш покрет верујући да нешто од хране држимо у рукама што може сваки час да падне на тротоар па да то поједу. Идеална зимска идила.

Сведоци смо да кад ноћу падне мрак на наш мрачни вилајет почиње борба паса за територију. Чопори паса јурцају посред улице, уздуж и попреко. Ови пси на власти настоје да потисну псећу опозицију. И тако ноћ за ноћ. Могло би се рећи да Аранђеловац никад не спава. Не због модерног и урбаног места које живи својим темпом него од лавежа паса који одзвањају у учмалој аранђеловачкој ноћи.

Шетајући неко упита шта би око азила за псе? Што се не отвара? Где је запело? Незадовољство грађана их изгледа не занима јер одшетете које општина мора да плати за уједе нису мале и нису малобројне. Шта их брига, нису њихове паре него новац свих пореских обвезника Аранђеловца. Толико о домаћинском управљању општином.

Можда се чекају избори следеће године па да се јефтиним политичким поенима типа отварање азила за псе тик пред изборе добије још који глас бирача?

Ускоро ће избори. Аранђеловац памти.

АР ИНФО

Back to top button