АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Колико кошта квадратни метар асфалта?

Прочитај ми чланак

Квадратни метар асфалта је мерна јединица коју је општинска власт у Аранђеловцу увела у употребу од ове године. Признајте да много боље звучи да је одрађено 100 квадратних метара улице него да је асфалтирано толико и толико метара неке улице?

Овде долазимо до питања колико сад кошта тај један квадратни метар асфалта. Разни стручњаци ће вам са сигурношћу рећи да то овиси о разним параметрима попут дебљине асфалта, његовог хемијског састава и слично.

Ми имамо једноставнији одговор. Квадратни метар асфалта кошта одређени број бирачких гласова. Мештани Раниловића могу посведочити да смо у праву. Већ смо у јуну 2021. године писали о њиховим мукама и игнорисању захтева мештана.

Ништа се до сада није променило, кратери на путевима посталу су већи па самим тим и непроходнији. Раниловчани размишљају о набавци коња и запрежних кола како више неби ломили своја кола и тракторе. Слоган “Брже, јаче, боље”,  што се асфалитарња путева у Раниловићу тиче не важи. Пошто мештани Раниловића нису гласачи СНС-а овде важи слоган “Спорије, слабије, лошије”.

Док се појединицима асфалтирају и прилази њивама овде нема ни камена да се попуне рупе.

Раниловчани памте. Ускоро ће избори.

АР ИНФО

Back to top button