ВЕСТИ
У тренду

Од те ствари нема ништа

Прочитај ми чланак

Општина Аранђеловац на челу са председником Бојаном Радовићем гради игралиште за децу на орашачком путу, на Баљковици. Лепа вест. Ризла насута да се деце играју. Милина за видети.

Проблем је само што су ту ризлу без ичијег одобрења посули по приватној парцели једне наше Аранђеловчанке родом из Орашца.

ГГ Прави пут је у телефонском разговору са власницом парцеле сазнао да је спор вођен са општином Аранђеловац до прошле године завршен у корист власнице.

Власница парцеле је морала власничким листом поново да докаже да је парцела њена очевина, значи и њена приватна својина. Имала је пар рочиста, много нервозе, неизвесности и стресова за које ће тражити надокнаду од општине.

Нека власница парцеле тражи враћање парцеле у првобитно стање па нека возе ризлу где им је воља. Само нека то плате из својих џепова, а не новцем пореских обвезника.

Ову прилику користимо да поручимо мештанима Баљковице да буди обазриви када им неко нешто обећава уочи избора попут овог игралишта којег ни после година обећања неће бити ништа.

Ускоро ће избори. Баљковицо памти!

АР ИНФО / ГГ ПРАВИ ПУТ

Back to top button