АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Коментар као став многих у Аранђеловцу

Прочитај ми чланак

Коментар који смо прочитали на нашој фејсбук страници изражава заправо мишљење многих аранђеловчана и аранђеловчанки и стога га преносимо у целости. Намерно нисмо навели име и презиме корисника фејсбука који је ово написао. Нека се ботови баве тиме у којој објави на фејсбуку је постављен овај коментар. Имају времена. Ионако ништа ваљано не раде па би било ред да зараде ту платицу у неком од јавних предузећа. Сендвичари исто тако.

Ја живим са родитељима, који нису у добром здравственом стању. Зашто мене председник општине или неко, не запосли негде у АР или у близини, где је реална плата и поштовање према радницима. И да се ради један посао, а не да један радник ради, три, пет или седам послова, част изузецима који су ок, има и таквих фирми али зато оне и немају потребе за радницима. Шта је Председник општине добро за АР урадио за све ове године. Осим што је реновирао болницу, неколико школа, асфалтирао неколико улица и поправио бетонску капију код старог здања. Да није можда и овде у Аранђеловцу отворена нека нова фирма, а да ја то не знам. Толико од мене.

Човек нам једноставно даде пресек стања у Аранђеловцу. Нове фирме? Пуј пике не важи. Обећали ономад пред изборе све и свашта, а сад по оној народној пословици “Обећање лудом радовање” нема нових фабрика. Биће изгледа проширења погона садашњих фирми блиских владајућем режиму да би се запослили неки нама страни људи из неких нама далеких земаља.

АР ИНФО

Back to top button