ВЕСТИ
У тренду

Саша Стошић ступио у штрајк глађу и жеђу

Прочитај ми чланак

Саша Стошић нам јавља да је штрајк глађу и жеђу у суду у Аранђеловцу започео у уторак 26. 10 2021 године јутарњим часовима у Основном суду у Аранђеловцу јер је незадовољан радом суда и судије Милана Бабића који му је поништио извршно решење, који му не дозвољава да иде на попис имовине. Касније се исти судија изјашњава да је то урадио под притиском извршне власти.

Саша Стошић наводи да седамнаест године није примио плату и да је поднео пет тужби за накнаду материјалне и нематеријалне штете које суд одбија. Одбија и тужбу за ропство коју суд такођер одбија.

Из наведених разлога ступа у штрајк глађу и жеђу у Основном суду у Аранђеловцу. Уместо подршке и разумевања радник обезбеђења је силом и без маске на лицу покушао да избаци Сашу Стошића из објекта суда, вуче га за рамена и уништава транспарент на које Саша Стошић извештава да се ради о штрајку глађу и жеђу и мирно упозорава на штрајк и напомиње раднику обезбеђења да може да зове полицију.

Припадници МУП-а су дошли и начинили записник и поручили да су дошли од јавног тужиоца који поручује да може да остане у објекту суда само ако изражава миран протест.

Тренутно се Саша Стошић осећа добро, али страхује да ће га привести и тако избацити из објекта суда.

АР ИНФО

Back to top button