ВЕСТИ
У тренду

Бахатост одборника из редова СНС

Прочитај ми чланак

На 21. Седници СО Аранђеловац одборница Марина Благојевић испред ГГ Прави Пут изнела је податак да је одборнику Милану Николићу, члану СНС-а престао мандат јер је исти поднео оставку на место одборника.

Ништа чудно и необично, рекао би сватко, али одборница Марина Благојевић износи чињеницу да тог одборника уопште непознаје јер никада није дошао ни на једну седницу СО Аранђеловац.

Већ се три и по године или 42 месеца одборник није удостојио да дође на седницу и подржи СНС странку што је пореске обвезнике коштало 420.000 динара.

Шта овим чином показује владајућа странка и њезини одборници? Уходани систем награђивања партијских послушника? Немар и бахатост при управљању новцем грађана Аранђеловца? Незаинтересованост за проблеме које треба решавати? Зато што волите Аранађеловац, како је гласио ваш слоган?

Морално би било да врати тај новац пореских обвезника који није заслужио, али њима причати о моралу је као да им причате научну фантастику.

Још једна одобрница, која је остала неиманована, исто као и одборник Милан Николић није присуствовала седницама СО Аранђеловац, што значи да су пореске обвезнике коштали свеукупно 840.000 динара.

Аранђеловац памти. Ускоро ће избори.

АР ИНФО

Back to top button