ПОЛИТИКА
У тренду

Ђорђевић (Ослобођење): Власт организовала Беливукову криминалну групу

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оценио је да је власт "организовала" криминалну групу Вељка Беливука и Марка Миљковића, осумњичену за најтежа кривична дела, међу којима и убиства.

Ђорђевић је у писаној изјави навео да “операције Беливуковог клана добијају на значају од момента када Братислав Гашић, по указу Александра Вучића, постаје директор Безбедносно-информативне агенције”.

“Они су фабриковали случај Јајинци, цео онај смешни и наводни атентат на Вучића, само да би правили медијску помпу и сменили прошлог директора БИА. На чело те институције потом долази Гашић, са задатком да отвори простор Беливуковом клану”, навео је лидер Ослобођења а пренео тај покрет.

Додао је да се паралелно одвија процес “чишћења Управе криминалистичке полиције од поштених полицајаца” и “увођење сумњивих ликова попут Горана Папића и Дијане Хркаловић у УКП”.

“Ради се о осмишљеном плану да се безбедносне службе подреде операцијама једног криминалног клана, којим се управља директно из куће Вучића у Јајинцима. Зато га и зовемо Јајиначки клан”, навео је Ђорђевић.

Оценио је да “расформирање Јајиначког криминалног клана” мора да буде први задатак полиције и правосуђа “након ослобођења Србије”.

Извор: Бета

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker