ВЕСТИ

Да ли је Аранђеловцу потребан концерт Џиновића?

Прочитај ми чланак

Пре неки дан удружење грађана “Радник није роб” предало је на писарници општине Аранђеловац, општинској управи, општинском већу и председнику општине Бојану Радовићу протест и захтев за неодржавањем концерта Хариса Џиновића за дан града, 26. јули, који ће бити плаћен новцем пореских обвезника општине Аранђеловац.

Да, вашим новцем од такси и пореза који сте ви драги аранђеловчани и аранђеловчанке уредно уплатили у градску касу, а ови би да то деле капом и шаком као да је то њихов новац на подобне музичке уметнике разних музичких праваца.

Мора ли то овако? Све смо уредили како треба у Аранђеловцу? Кратери по улицама су нестали? Снабдевање струјом и водом редовно? Канализациона мрежа доведена у ред? Смештај за лица са посебним потребама обезбеђен? А шта је са путевима до сваке куће? Не гомила се више смеће код солитера и другим местима по граду? Бескућници смештени да више не ноће код улаза у КУД Шамот, руини јавног базена и другде?

Колико кошта тај концерт сазнаћемо највероватније кад све прође. Ако господин Џиновић жели да одржи концерт нека га сам организује, наплати улазнице јер ко жели да слуша његову музику нека плати.

Овако ће редакција АР ИНФО као и многи други аранђеловчани и аранђеловчанке који не слушају дотичног уметника, платити концерт на којем неће ни бити.

Аранђеловац памти! Ускоро ће избори.

АР ИНФО

Back to top button