ВЕСТИПОЛИТИКА
У тренду

Двери Аранђеловац: Општинска СНС власт доделила посао асфалтирања улица крајње сумњивој фирми из Прешева

Општина Аранђеловац, којом као и у остатку Србије, руководе СНС и СПС, доделила је посао асфалтирања улица у граду фирми „Саба Белча“ из Прешева, чији су власник и директор хапшени 2018. и 2020. године.

Прочитај ми чланак

 

Власник ове фирме, Сабедин Етеми ухапшен је 2018. године због финансијских малверзација, док је директор исте фирме ухапшен прошле, 2020. године, и то због оптужби да је ова фирма приликом изградње пута уграђивала асфалт лошијег квалитета од оног прописаног уговорa.

Фото: Двери Аранђеловац
Фото: Двери Аранђеловац

Такође, поједини и то прорежимски медији писали су да је Сабедин Етеми спонзорисао терористичке ОВК и ОВПБМ, што баца посебну мрљу на цео овај посао.

Дакле, општинска власт СНС-а и СПС-а на челу са председником општине Бојаном Радовићем и народним послаником који се фактички пита за све послове у граду Милосавом Микицом Милојевићем, је фирми са таквом историјом пословања доделила посао асфалтирања улица у Аранђеловцу у износу од преко 46 милиона динара, што сматрамо прворазредним скандалом. Наравно, у посао су умешане и напредњачке фирме из Аранђеловца „Арбаг д.о.о.“ и „Гранит Буковик д.о.о.“ које су заједно са овом фирмом из Прешева добиле тај посао.

Овом приликом обећавамо Аранђеловчанима да ћемо, по паду ове корумпиране власти, испитати све сумњиве послове, а да ће против одговорних бити поднете кривичне пријаве и да ће одговарати за учињене малверзације.

Конференцију за медије овим поводом можете погледати овде:

АР ИНФО / ОО Двери Аранђеловац

Back to top button