ВЕСТИ
У тренду

Босућани против СНС

Прочитај ми чланак

Мештани због нагомиланих проблема траже хитне изборе за Савет МЗ. Проблем су путеви по којима се тренутно може само возити колима и џиповима, а путничка кола се остављају на главним правцима, недостаје такођер продавница, а мештани имају потребу и за ветеринарском службом.

Овде треба напоменути да се са избором Савета МЗ касни већ две и по године и проблеми се не решавају него само одлажу на неодређено време. Оваквим поступањем општинске власти они су онемогућени да нормално функционишу и да уз помоћ општине, која тренутно изостаје, решавају своје проблеме.

Обраћали су се општинској власти у вези расписивања избора за Савет МЗ и добили неубедљиве одговоре да се избори не могу расписати због короне, како су људи на годишњим одморима, да људи раде и тако даље.

Ако смо могли имати републичке изборе за време короне, где је учествовало неколико милиона бирача, зашто не могу бити избори и у МЗ Босута на локалу?

Позиву мештана Босуте да дође и разјасни насталу правну ситуацију није се одазвао ни правник у општинској управи, Ђорђе Ристић, чудећи се што га мештани уопште зову.

Мештани Босуте уредно плаћају доприносе, таксе и порезе па се питају зашто Бојан Радовић, Милосав Милојевић и Миломир Старчевић не располажу наменски средствима и зашто не улажу средства у развој Босуте?

Оваквим понашањем општинска власт показује како брине о забукуљским селима.

Према незваничним информацијама СНС Аранђеловац је узурпирао просторије МЗ Босута и не уступа кључеве објекта за одржавање избора. Можда чекају долазак црних џипова без регистарских таблица.

Ускоро ће избори. Босута памти.

АР ИНФО / ТВ СУНЦЕ

 

 

 

Back to top button