ВЕСТИ
У тренду

Предлог опозиције за помоћ у исплати преосталих зарада радницима није усвојен

Прочитај ми чланак

АР ИНФО је писао о предлогу аранђеловачке опозиције да се у наредној седнции СО Аранђеловац као посебна тачка дневног реда уврсти расправа о могућностима обештећења запослених у приватизованим предузећима на подручју аранђеловачке општине, а којима од 2000. године до данас нису исплаћени пуни износи зарада за одређене периоде рада.

Дошао је и тај дан, понедељак 17.05. 2021 и 19. седница СО Аранђеловац. Сасвим очекивано, а на предлог Већа општине Аранђеловац, са 20 гласова против и једним уздржаним, није усвојена, да добро сте прочитали, није усвојена, 30-та тачка дневног реда тј. предлог одборнице Марине Благојевић за помоћ у исплати заосталих зарада запосленима у “Шамот”-у, “Феп”-у, конфекцији “Рудник”.

Морали смо ову информацију још једном да прочитамо и да са неверицом констатујемо докле иде ова општинска власт. Нека се само ставе у положај свих обесправљених радника у поменутим фабрикама па ће им све бити јасно.

Наравно да они на то не мисле нити желе да се уопште баве тим проблемом, да покушају да нађу излаз из ове ситуације да ни не помињемо.

Зато сви ви, овом одлуком понижени и обесправљени радници, колеге, комшије и пријатељи из поменутих фабрика чекајте вашу прилику да исправите ову неправду.

Ускоро ће избори на локалу.

АР ИНФО

Back to top button