АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

На градском тргу одржан хуманитарни ,,Мастер клас зумба фитнес плеса”

У склопу акције Омладине Аранђеловац ,,Заједно до Теодорине коначне победе ” у суботу 15.05.2021 је на градском тргу организован хуманитарни ,,Мастер клас зумба фитнес плеса” , коме је присуствовало преко тридесет инструктора из земље и региона.

Велики број Аранђеловчана својим присуством увеличали су ову манифестацију и заплесали за Теодору . Овом приликом желимо да се захвалимо Зумба фитнес инструкторкама Марији и Катарини које су се одазвале на позив Омладине Аранђеловац и прикључиле се акцији ,,Заједно до Теодорине коначне победе” и што су свој мастер клас Зумбе посветили Теодори Обрадовић.

Хвала и Канцеларији за младе Аранђеловац која је подржала ову хуманитарну акцију Омладине Аранђеловац и Зумба фитнес Аранђеловац , као и свим спонзорима. Поносни смо на то што су Аранђеловчани поново показали да имају велико срце и да заједно можемо много , а то смо доказали јуче на градском тргу у Аранђеловцу !

Са нама је у суботу била и Теодора Обрадовић и њен осмех на лицу је био највећи доказ да смо успели ! Омладина Аранђеловац наставља са низом манифестација у склопу акције ,,Заједно до Теодорине коначне победе “.

Извор: fb / omladinaarandjelovac

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker