ДРУШТВО

Ослобођење: Опозицијо кад ћеш да се опасуљиш?

Прочитај ми чланак

Нема времена да се измене изборни услови, а чак и да се измене на папиру, то се опет неће примењивати. Вучић може да обећа шта хоће преко Мартиновића, Ђукановића, Кебаре и осталих својих изасланика на том дијалогу, на изборима ће опет све бити по старом.

Опет ћете гледати црне џипове без таблица и батинаше, куповине и уцене за гласове, активисте са бирачким списковима, функционерске кампање, таблоидне нападе и затворене медије.
Те ствари су већ сад забрањене законом и изборним прописима, па их се Вучић опет не придржава. Шта очекујете?

Да донесе нове законе и нове прописе, који ће као ови актуелни, поново бити мртво слово на папиру? Схватите већ једном, мафија никада неће организовати слободне и демократске изборе.

И аналитичарима постаје јасно да ће тај дијалог бити још једна фарса, замишљена да намами опозицију на изборе, како би дали легитимитет целом процесу и новој Вучићевој победи. А ви излазите на изборе као овце на клање опозицијо, сваки пут када вам Вучић обећа мало мрвица са свога стола.

Колико пута треба да лупите главом о зид да бисте схватили? И да бисте на крају сви дошли на нашу позицију, коју причамо од почетка. А Србија нема времена да чека да се ви сви опасуљите.

Покрет Ослобођење / Млађан Ђорђевић

Back to top button