АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Држи асфалт док мајстори оду

Прочитај ми чланак

У више наврата смо извештавали о стању путева и улица у аранђеловачкој општини и њиховом одржавању. Призор који смо затекли на раскршћу улица Танаска Рајића и Краља Александра можемо окарактеристати по народној пословици “Држи воду док мајстори оду”.

Лопатама нанешен асфалт на рупе није дуго издржао оптерећење којем је био изложен те је попуцао. Можда је то зато што је према речима председника општине, Бојана Радовића, изузетно порастао извоз на 120,5 милиона евра, а сам суфицит 40 одсто у односу на прошлу 2020. годину, па тако силни камиони који доприносе извозу поломише улице и путеве по аранђеловачкој општини.

А можда се овде ради о лошој организацији, промашеним приоритетима и постављњу планова? Ко ће то знати. Нема везе народе, ускоро ће локални избори у Аранђеловцу па кад се крене у афалтирање има да асфалт пршти на све стране.

Ко више наседне на овакав привид радова, као они нешто раде и развлаче радове до бесвести и изабере их поново на следећим изборима, тако му и треба. Највећа мана таквих глупана је то што нису свесни своје глупости.

АР ИНФО редакција

 

Back to top button