ВЕСТИ

Аранђеловачка опозиција предлаже посебну тему наредне седнице СО Аранђеловац

Прочитај ми чланак

ГГ “Прави пут” подржала је иницијативу Удружења грађана “Радник није роб” и Удружења грађана “Павле Бакић” о посебној тачки дневног реда наредне седнице СО Аранђеловац ради расправе о могућностима обештећења запослених у приватизованим предузећима на подручју аранђеловачке општине, а којима од 2000. године до данас нису исплаћени пуни износи зарада за одређене периоде рада.

ГГ “Прави пут” на челу са одборницом Маријом Благојевић,  тражи формирање комисије СО Аранђеловац за утврђивање базе података неисплаћених зарада радника, који су раније били запослени у предузећима која су приватизована после 200. године, као и за предлагање начина исплате заосталих зарада, свима запосленима којима нису исплаћени пуни износи неисплаћених зарада.

Остаје да се види шта је прече одборнициа локалног парламента. Да ли су то животи људи којима нису исплаћене поштено зарађене плате или нешто друго?

За неусвајање овог предлога нема оправдања. Корона? Отишли тетки по лек? Биће занимљиво чути опрaвдање за евентуално неусвајање.

Back to top button