АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Mинистар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић посетио Аранђеловац

Прочитај ми чланак

Mинистар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић посетио је ових дана Аранђеловац. Ову информацију пренету са сајта РТВ покушали смо да проверимо на сајту Министарства за бригу о породици и демографију, minbpd.gov.rs, али је за време писања овог чланка сајт министарства био недоступан. Проверите сами, можда вам се посрећи да приступите дотичном сајту. Толико о бризи за демографију и у наставку текста наводној посети.

Mинистар за бригу о породици и демографију наводно је похвалио подстицајне мере општинских власти, али се наводно и осврснуо на пројекат израдње државног пута првог реда “Вожд Карађорђе”. Наводно је истакао да је путна инфраструктура битна за одржив економски развој и наводно додао да се Аранђеловац суочава са мањком квлификоване радне снаге која је неопходна за одрживи темпо раста привреде.

Ако погледамо брзину спровођења пројекта пут до сваке, ми би смо овде навели, нестраначке куће, није се много одмакло. Зато не треба да нас чуди што млади, а посебно квалификовани људи, беже из Аранђеловца.

Толико о наводној посети.

Back to top button