АРАНЂЕЛОВШТИНЕ

Ко је потписао путни налог пасторку посланика Милосава Милојевића за вожњу службеним аутомобилом?

Прочитај ми чланак

Видевши ово питање сигурно смо вам заголицали радозналост у вези теме вожње службеног аутомобила. Мислили би сте ништа посебно. Опет да подсетимо оне који су већ заборавили.

Посебност је у томе што је службени ауто без путног налога, читај бесправно, возио Предраг Спасић, пасторак посланика Милосава Милојевића и то у глуво доба ноћи. Да несрећа буде још већа, возио је у алкохолисано стању са 1,5 промила алкохола у крви, те у таквом стању прошао кроз црвено светло на семафору и полупао службени ауто и још неколико аутомобила.

У покушају заташкавања ове афере у Аранђеловцу председник општине, Бојан Радовић, даje срамно објашњење – оправдање, у којем је изјавио да је у питању волонтер који је разносио пакете помоћи.

Без путног налога? На питање ко је издао путни налог опозиција у Аранђеловцу чека одговор већ скоро 9 месеци, а одговор од стране режима не долази.

Дојам је да општинска власт покушава да заташка ову “Шевролет аферу” и игра на карту времена, да се изразимо коцкарским жаргоном, да нас неки боље разумеју.

Знате о коме је реч.

Back to top button