АРАНЂЕЛОВШТИНЕ
У тренду

УДАРНЕ ВЕСТИ – Супер Боки ушприцан!

Прочитај ми чланак
Аранђеловац – Данас су лепе вести обрадовале грађане Аранђеловца.

Митски јунак нашег града, СУПЕР БОКИ, ванвременски херој, мега фалус и врућа маца данас је ушприцан.

У црној атлет мајичици, грађен попут Аполона, СУПЕР БОКИ је показао своје змијско тело и свој велики бицепс који је годинама тренирао, а након тога и истетовирано раме словом С које је толико тврдо да је примио је вакцину из трећег пута, јер се игла ломила због његове чврстине.

Након шприцања СУПЕР БОКИ је полетео изнад Аранађеловца и пролазницама слао пољупце, посебно једној Анђели, док је мушкарцима показивао своје вештине летења и испупчење на уским хеланкама супер човека.

Затим је прелетео изнад градског парка да види каква је ситуација око изградње хотела Старо Здање и Шумадија, а онда је СУПЕР ЈУНАК прелетео до Букуље, и упркос радарским системима, успео да атерира и попије кафу код Радована на Букуљи.

По речима нашег извештача, пред мноштвом окупљених грађана на Букуљи, док је испијао кафу, СУПЕР БОКИ ГРАДСКИ ИКАР је изјавио да Аранђеловац очекује процват и велике инвестиције.

Након попијене кафе СУПЕР БОКИ је још једном прелетео изнад града и растерао псе луталице и у бришућем лету покупио прелепу Анђелу која га је вешто зајахала преко леђа, а затим су заједно одјездили премо његовој дедовини где се налази СУПЕР ЦЕНТАР у којем он обнавља своје супер моћи.

Ако желите да будете као СУПЕР БОКИ, да вас воли цура млада и да не живиш од свога рада, већ од општинског, иди и прими вакцину и постани СУПЕР ХЕРОЈ.

БУДИ КАО БОКИ!
Back to top button