АРАНЂЕЛОВШТИНЕ
У тренду

Funkcionerka SNS napravila korona parti s Đanijem

Marija Preković, savetnica predsednika opštine Aranđelovac, Bojana Radovića, organizovala je korona parti za rođendan svog sina

Прочитај ми чланак

Marija Preković, savetnica predsednika opštine Aranđelovac, Bojana Radovića, organizovala je korona parti za rođendan svog sina u lokalnoj kafani, a fotografije i snimci do kojih je došao portal Nova.rs jasno dokazuju da se niko od prisutnih nije pridržavao propisanih
epidemioloških mera.

Uprkos tome što je na snazi i dalje zabrana rada ugostiteljskih objekata posle 20 časova zbog pandemije virusa kovid 19, članica vladajuće stranke organizovala je žurku na kojoj je prekršeno više mera. Slavlje je upriličeno i prisustvom pevača Radiše Trajkovića Đanija, koji se zajedno sa gostima, po ko zna koji put u javnosti, nije pridržavao propisanih mera. Na terevenci je, kako se vidi iz priloženog bilo više od pet ljudi, a objekat je, kako smo saznali, radio i posle 20 časova.

Inače, Marija Preković je osim u opštini Aranđelovac, zaposlena i u Koridorima Srbije. Posao u pomenutoj firmi je dobila prošle godine neposredno nakon što su se završili parlamentarni izbori u junu.

 

 

 

 

 

 

 

Da radi na promociji vladajuće stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića svedoči i niz objava na njenom Fejsbuk profilu.

Izvor: nova.rs

Back to top button