ДРУШТВО

Писмо брату Александра Вучића

Прочитај ми чланак


Драги бата Енди,
до сада сам се обраћао тата Анђелку и госпођа мами, па ево ухватих моменат да ти напишем реч-две са надом да ћеш имати времена да прочиташ. Знам да си у великој гужви и да нон стоп радиш,  јер ти није лако у овим тешким временима да  отплатиш кредит  у швајцарцима.

Сам си крив.

Лепо ти је Александар говорио да не узимаш тај кредит, а сада се мучиш са ратама. Једва састављаш крај са крајем. Живиш веома скромно и ја то знам. Али оно што је ужасно, то је да има разних злих језика који о теби пишу и говоре свашта.

Те да си главни рекеташ у Србији, те да отимаш ресторане, фирме, претиш, уцењујеш… Чак причају и да сарађујеш са шиптарском мафијом и да шаљеш батинаше на изборе да прете и пребијају. све оне који су против Александра.

Свуда причају да си купио и највеће трговинске ланце компјутерске опреме и да све општине у Србији, јавне установе и предузећа купују опрему од тебе по наређењу.Наравно то није истина, јер да је истина ти би имао десетине милиона евра и не би се мучио да отплатиш стан у швјацарцима. Прича се да трошиш хиљаде евра по скупим ресторанима и за скупа вина, а ти лажови не знају да свако јутро доручкујеш паштету и јогурт и сви ти се у ковници због тога ругају.
Знам да ти није лако што си председников  брат и што трпиш све те нападе ни крив ни дужан. Сви ми најбље знамо да је од Алексадровог бављења политиком породица Вучић имала само штете и да сте све сиромашнији.

Само будала може да помисли да се преко тебе поткупљују многи  политички противници Александра и да располажеш милионским црним фондовима за такве ствари.

Чак си само због тога што си председников брат нападнут од стране оних злих полицајаца који су те оптужили да си их ти први  напао и да је твоје обезбеђење вадило оружје на њих.

Та мржња иде толико далеко да су ти неки лоши људи фалсификовали потпис, правили лажну личну карту и отварали фирме за прање новца на твоје име. Свашта си ти мој драги Енди претрпео зарад ове наше Србије и на томе ти искрено хвала.

Добро је да има добрих  и поштених људи као што си ти и који се труде да све заслуже својим радом.
Да је неко други неким случајем брат нашег Александра, па тај би сигурно радио све оне лоше ствари које теби приписују.

На нашу срећу ти си један одмерен, фин и скорман човек и никада ти тако нешто не би пало на памет.

Остај ми здраво и надам се да ћеш издржати са отплатом тих рата за кредит у који си заглибио, јер ниси слушао Александра.

Велики поздрав.

Иван Ивановић – председник СНП “Наши”

Back to top button