ПОЛИТИКА

ЗАШТО КУРВИ СМЕТА, ШТО ЈЕ КУРВА?

Прочитај ми чланак

Последњих дана у нападу лудила СНС је започео камапању кроз коју СНС активисткиње покушавају да све своје противнике заките епитетом да „прете женама“ и што је посебно битно да им накаче у целој причи је то да све жене називају „курвама“.

Жаргонски речено курва је особа која своје тело продаје за новац и многи курварлук називају „најстаријим занатом“ који постоји од кад је света и века.

Међутим, курвање  у Србији је подигнуто на неки сасвим други ниво, који много више има везе са моралним курвањем и говори на шта су све поједине особе из СНС-а и разних режимских листова попут Информера и сличних  спремне да  ураде.

Моралне курве су у принципу особе које не продају своје тело, већ продају свој морални интегритет , а све у циљу прибављања личне користи и на тај начин обрачунавају се са свим политичким непријатељима Александра Вучића и СНС-а.

Овај вид курварлука много је опаснији и поганији од телесног.

У овом курвању осим добро познатих ИНФОРМЕРКИ, ПИНК И ХЕПИ АНИМИР ДАМА, предњачи Маја Гојковић која је на конференцији за штампу окупила око себе читав СНС бордел моралних курви које су осуле паљбу на све противнике СНС-а  оптужујући их за женомрзство и остале лажи којима се СНС иначе служи.

Маја Гојковић се у политичком смислу никако не може назвати особом од интегритета и морала, већ правом моралном курвом која скаче из странке у странку и која мења мишљења као курве са плавог моста мушкарце.

Овај вид курварлука не разликује се од телесног  и као основни циљ има стицање материјалне добити, али оно што је кључно преко њега се на бруталан начин обрачунава са политичким неистомишљеницима који такође имају своје породице и каче им се епитети „манијака“  који „силују  и пребијају жене“.

СНС и медијска испостава око њих  се у том смислу могу назвати „моралном јавном кућом“ којом ординирају моралне анимир даме које су спремне да продају своју личност како би у име Александра Вучића обављале обрачун са свима који нису по његовој мери.

Зашто курви смета то што је курва је већ нека друга прича, а и у народу је добро позната она „ ко о чему, курва о поштењу“…

Иван Ивановић председник СНП „Наши“

Back to top button