ПОЛИТИКА

ПАС РАТА – Шешељ поново обавља прљав посао за Зукорлића!

Прочитај ми чланак

Српски народни покрет “Наши” дошао је до поверљивих информација око повезаности лидера СРС са муфтијом Зукорлићем.

СНП “Наши” дошао је до информација из врха Српске радикалне странке да  Војислав Шешељ и муфтија Муамер Зукорлић спремају акцију “подизања тензија” како би се у фокус ставила “АУТОНОМИЈА САНЏАКА”.

Улога Војислава Шешеља ништа није другачија него и протеклих деценија. Најпре ће у јавности давати запаљиве изјаве преко којих ће се подизати тензије у РАШКОЈ ОБЛАСТИ, а затим ће муфтија Муамер Зукорлић наступати у јавности како је неопходона аутономија Санџака како би се спречила “великосрпска агресија”.

Војислав Шешељ је за ову акцију потпаљивања ватре у РАШКОЈ ОБЛАСТИ добио 200 000 евра од муфтије Зукорлића, односно од његових финансијера из екстремистичких муслинаманских кругова из Саудијске Арабије  којима је близак.

Оно што  је кључно у овој акцији она ће имати  више фаза. Почевши од запаљивих говора, па да одласка Војислава Шешеља у РАШКУ ОБЛАСТ где ће изазивати мржњу и хаос.

СНП “Наши” већ месецима упозоравају да Војислав Шешељ и муфтија Муамер Зукорлић имају тајни договор о сарадњи и заједничком деловању.

Војислав Шешељ је отворени експонент разних екстремистичких група које раде на разбијању Србије и за свој прљави посао убира стотине хиљада евра.

Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button