ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – Пит бул изуједао “Деда Мраза”

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – Изненађење које је Митар Ш. из Аранђеловцa спремио својим ћеркама за Нову годину претворило се у пакао.

Митар Ш. из Аранђеловца одлучио је да своје ћеркице од 3 и 5 година обрадује поклонима које ће им донети нико други него Деда Мраз. Митар је унајмио локалног глумца који иначе разноси поклоне и договорио се да им поклоне донесе у уторак у вечерњим часовима.

Тако је и било.

Митар Ш. , супруга и ћеркице седели су у дневној соби, а тачно у 19 часова је био договор да у собу уђе и Деда Мраз.

Међутим све је кренуло по злу.

Ја сам велики љубитељ паса и када су се ћеркице родиле купио сам штене Пит була које је буквално одрасло са њима. Ако ми верујете оне су проходале уз Макса (име пса) и девојчице су баш везане за њега. Када је у кућу ушао Деда Мраз, повикао је чувено ОХО ХО, ОХО ХО, на шта се пас усправио и почео да режи, нисмо ни стигли да га упозоримо да не улази на врата, а пас је већ био на њему.

Покушавали смо да га раздвојимо, али знате кави су Пит булови, они лако не пуштају када угризу. Ја сам покушавао да га раздвојим од Деда Мраза, жена и деца су врискали, завладао је општи хаос.

Сва срећа што је Деда Мраз имао онај ватирани костим па га пас није ујео за ногу, него му је исцепао само панталоне, а ту је испала и највећа срамота. Деда Мраз је остао у нашој соби го голцат пошто су му и гаће спале. Када му је пас скинуо панталоне успео сам да га подигнем и однесем у подрум и закључам. За то време Деда Мраз је био го у нашој дневној соби, деца и жена су прво били у шоку, а после смо се сви смејали, рекао је Митар Ш. за наш портал.

Ето да у сваком злу има и нешто добро потврдио је и сам глумац који је био у костиму Деда Мраза. Стварно сам био у шоку, плашио сам се да ми не одгризе ногу, и некако сам успео да се извучем из панталона, али док сам излазио спале су ми и гаће. И њих је пас исцепао. После сам хтео да пропаднем у земљу од срамоте што су ме деца видела голог, а и домаћића куће. Сва срећа све се добро завршило, а газда ме је и частио 50 евра.

Шта да се ради, све је то живот, рекао је Деда Мраз за наш портал.

Ар Инфо

Back to top button