ПОЛИТИКА

СНП НАШИ – Тражимо оставку Десанке Миланов!

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” захтева хитну оставку Десанке Миланов нелегитимне председнице СО Аранђеловац која је на ту позицију дошла крађом и куповином гласова на изборима који су одржани у марту.

Десанка Миланов у истом криминалном маниру наставља свој рад, па зато и не треба да нас чуди начин на који води седнице СО Аранђеловац.

Жена која је до сада променила више странака него ципела, почевши од Комунистичке партије Југославије, Јул-а, Српске радикалне странке, Српске напредне странке, па затим поново прелетање из СНС у СРС, па из СРС у СНС даје себи за право да држи лекције одборницима и грађанима Аранђеловца.

Њена изјава да јој је част што “глуми Мају Гојковић” је најгори пример политичког улизиштва и полтронства који јој је свих ових година био главни адут за учешће у свакој власти.

Да не помињемо неписменост и недостатак културе при вођењу седница у којима одборницима упада у реч, ословљава их по имену као да су јој пријатељи са којима је чувала овце током свог одрастања.

Десанка Миланов нема ни један једини параметар да може да води седнице СО Аранђеловац осим што је политички конвертит и полтрон.

СНП “Наши” захтева од Десанке Миланов нелегитимног председника СО Аранђеловац да моментално поднесе оставку и престане да брука грађане Аранђеловца.

Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button