ПОЛИТИКА

Да ли је и аранђеловачка полиција у служби нарко-куме Дијане Хркаловић?!

Саопштење за јавност СРПСКОГ ПОКРЕТА ДВЕРИ.

Преносимо у целости.

Последња политичка дешавања само потврђују чињеницу да су сведржавне институције у Србији урушене и да су стављене под контролу Српскенапредне странке. О томе најбоље сведочи чињеница да на све стране „пљуште“кривичне пријаве против опозиционих функционера и активиста, а разлог супокушај спречавања изборне крађе у општини Лучани. Док су џипови безрегистарских таблица са СНС батинашима и активистима крстарили општиномЛучани,  опозициони функционери иактивисти који су то забележили привођени су и против њих су поднешене кривичнепријаве. Међу њима и један од опозиоционих активиста из Аранђеловца.

Ни мање ни више, за то је био задужен државни секретар Министарства унутрашњих послова Дијана Хркаловић, контроверзна личност са дебелим везама у криминалним круговима и кума једног од убијених београдских наркодилера која је у то време боравила у општини Лучани. Да ли по њеном или нечијем другом наређењу, и полиција у Аранђеловцу је привела и написала кривичну пријаву једном од опозиционих активиста који су снимали покушај изборне крађе. Да подсетимо, у Аранђеловцу су организована два велика протеста са којих је тражено хапшење и склањење наркодилера са аранђеловачких улица, а до дана данашњег ништа по том питању није урађено. За то време се хапсе опозициони активисти и то по наређењу, ни мање ни више, него особе из нарко кругова која је по доласку СНС-а на власт постала државни секретар у МУП-у.

Зато, постављамо питање начелнику полиције у Аранђеловцу: када ћете почети да хапсите праве криминалце, а не опозицију? Ви сте сервис народа, а не партијских батинаша Српске напредне странке.

Зато ћемо вам укратко рећи: КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ И БОГ ПОМОГАО!

ОО Двери Аранђеловац

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker