ПОЛИТИКА

(ВИДЕО) СНП НАШИ – Драган Марковић “Палма” је криминалац и политички рекеташ!

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” обраћа се јавности и скреће пажњу о једном феномену и несвакидашњем примерку на политичкој сцени Драгану Марковићу од миља званог Палма, шерифу града Јагодине, којем би место у нормалној држави било на сточној пијаци или циркусу, а не на челу града који се финансира од рекета и криминала.

Политичка и радна биографија господина Марковића је веома “импресивна”. Бивши возач и човек од поверења убице и криминалца Жељка Ражнатовића Аркана, урођеном сељачком бистрином, знао је да само у Србији може бити и постићи оно што је данас.

Дисциплиновано увек уз власт, али баш уз сваку власт, наравно на штету народа, мало по мало постао је шериф Јагодине и околине, по идентичном рецепту из деведесетих прошлог века када је Свилајнац са шерифом Биџом био град напретка и рененсансе док су други градови широм Србије тада као и данас пропадали.

Ова циркуска луда већ годинама стаје уз сваког ко је на власти и грокће онако како је у том моменту подесно. Наравно, то не ради за џабе. О криминалним активностима Палме се ћути, а из буџета Србије му се дају милијаре динара како би глумио успешног градоначелника.

Овим путем позивамо наше грађане да не наседају на лажи и лажну социјалну политику коју промовишу Дачић, Марковић и њима слични. Сувише дуго траје трагедија овог народа како би се наседало на најбезочније лажи које се свакодневно представљају као истина.

Чега год су се горе наведени дохватили, то је осуђено на пропаст, а историја вишестраначја нам то верно доказује.


Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button