ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – Коза човеку појела 20 000 евра!

Прочитај ми чланак

АРАНЂЕЛОВАЦ – Веровали или не, у  домаћинству породице Симић у селу Раниловић коза “Белка” појела је 20 000 евра, које је породица спремила за куповину 10 хектара земље.

Симићи угледна и честита породица из Раниловића решила је да прошири своје имање и за то је спремила позамашну суму од 20 000 евра, како би купили 10 хектара земље коју се одвано мерачили.

Али тог јутра све је пошло како не треба.

Устали смо рано, пребројали новац јер је требао  да дође човек од којег купујемо како би потписали уговор и човека исплатили, паре су стајале на столу у дневној соби, а ми смо отишли да доручкујемо у

Мој таст, изашао је као и свако јутро напоље да нахрани стоку, али није приметио да није затворио улазна врата и ту  је  настала наша несрећа.

Коза Белка коју имамо већ пар година ушла је кроз отворена врата у дневну собу и почела да једе паре са стола, говори кроз сузе уплакана снајка Милена.

Када смо чули шушкање и буку мој муж је устао од стола и само што га шлог није стрефио. Белка је појела паре са стола, остало је око 300 евра само, а све остало је било поцепано и поједено.

Муж од тога дана ништа не  говори, само седи и ћути и гледа у једну тачку. Белка нас је завила у црно, рекла је за Ар Инфо снајка Милена.

Док смо радили овај интервју, Белка се окретала на ражњу, и можемо вам рећи да је била веома укусна, пошто смо остали на ручку код породице Симић из Раниловића.

Ар Инфо

Back to top button