ПОЛИТИКА

СКАНДАЛ – Шешељ сарађује са ШИК – АЛБАНСКОМ ТАЈНОМ СЛУЖБОМ!

СНП “Наши” из обавештајних кругова дошао је до информација да Војислав Шешељ и муфтија Муамер Зукорлић осим договора о сарадњи око напада на све политичке непријатеље муфтије имају и договор са Албанском тајном службом – ШИК, и то  са “Одељењем за пропаганду ван Косова”.

Циљ ове сарадње је да се Србија што више дестабилизује и држи под сталном тензијом од отварања  нових жаришта на подручју Рашке области, а све у циљу што лакшег признавања независности Косова и Метохије.

У преводу, Војислав Шешељ и муфтија Зукорлић преносе поруку Србима од Албанаца са Косова, да уколико Срби не признају независност Косова, ускоро ће започети немири и у Рашкој.

Војислав Шешељ на исти начин је функцонисао и током деведесетих година. Служећи се јефтином демагогијом и хушкањем људи на рат, он је зарађивао милионе марака у то време, док је народ гинуо и страдао.

Сада је нашао новог сарадника и новог партнера у лику муфтије Зукорлића, који му намешта политичке ангажмане и шта треба да прича, а овога пута за интересе Албанаца са Косова који би да створе лажну државу “Косово”.

Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker