ПОЛИТИКА

ЕКСКЛУЗИВНО – МИЛОМИР МАРИЋ НАПРАВИО КОАЛИЦИЈУ ШЕШЕЉ – МУФТИЈА

Прочитај ми чланак

Портал Политикон преноси ексклузивну  информацију од нашег инајсадера из ТВ Хепи како је склопљена коалиција између Војислава Шешеља и Муфтије Муамера Зукорлића.

Коалиција између Војислава Шешеља и муфтије Муамера Зукорлића званично је почела током емисије на ТВ Хепи у емисији Ђирилица код Миломира Марића, приликом њиховог ТВ Дуела. Како то обично бива код Миломира Марића, док су седели пред почетак емисије, Марић је набацио пар тема на које би требало да се осврну и рекао “Војо, овде смо сви наши, немој превише да ми дираш Муфтију”, на шта се Шешељ насмејао и прокоментарисао “нећу, ако буде добар”.

Тема емисије била је Рашка област. Наравно поново је на тапету била тема преко које је требала да се скрене пажња са свих осталих горућих питања.

Расправа је текла тако да су и Шешељ и Муфтија водили разговор веома конструктивно, а да су се из позадине обрачунавали са политичким неистомишљеницима Муфтије. У емисији је нападнут Сулејман Угљанин којег је Шешељ оптужио да му је Аркан продавао оружје. Наравно то је најлакше. Мртва уста не говоре и не могу да се бране.

Овако лепо склопљено пријатељство наставило се и после емисије. Миломир Марић и два другара су сели након емисије, а Марић је предложио Војиславу Шешељу да би могао да одради неке ствари за Муфтију Зукорлића, као што су обрачуни са свим његовим политичким противницима. Муфтија какав је иначе, одмах је понудио у знак захвалности Шешељу за  пар услуга које ће му одрадити 50 000 евра.

Војислав Шешељ се није много двоумио.

Одмах је прихватио руку пријатељства, у којој су додуше били еври и то не мала количина.

А затим је уследио и чувени напад на Расима Љајића како је вођа нарко картела.  Шешељу је дошло као кец на десет јер је политички мртав због ненападања власти.

Сада ће се стварати и нови непријатељи, наравно сви они који су противници Муфтије Зукорлића, а који ће бити мета Шешеља.

Муфтија Зукорлић мора постати и званичан лидер муслиманске заједнице у Србији, а читава политичка конкуренција мора бити уништена.

То ће за њега покушати да уради Војислав Шешељ.

А Миломир Марић по свом добром обичају стоји иза ћошка и смешка се какво је замешатељство направио.

Политикон

Back to top button