ПОЛИТИКА

Александар Шапић је Вучићев лажни опозиционар!

СНП “Наши”  раскринкаће још једног у низу Вучићевих лажних опозиционара,а овога пута реч је о Александру Шапићу.

Режим Александра Вучића који спрема издају Косова и Метохије не жали новца како би у што краћем времену створио низ “патриотских” организација које ће га подржати у велеиздаји.

Као што се може приметити сасвим изненада и ниоткуда појављује се странка СПАС – Српски патриотски савез, а за њеног лидера бира се Александар Шапић, десна рука Александра Вучића за крађу гласова опозиције и испомоћ режиму.

Александар Шапић сада је добио улогу “патриоте” који треба да подржи издају Косова, а око себе окупља “еминентне” кадрове попут Владана Глишића који је променио више странака од Маје Гојковић (ДСС, Двери, Српска Мрежа, Слободари, СПАС) и који се не скида са режимских медија Пинка, Хепија и емисија код Марића и Сарапе и издају Косова покушава да покрије другим “горућим” темама.

Шапић и режимски прикључци имају само један једини циљ, а то је стварање лажне патриотске опције која ће служити интересима Александра Вучића и издаји Косова.

Не треба заборавити да је Шапићева власт на Новом Београду сервис за запошљавање свих лажних националиста, почевши од СРС и Шешељевих синова, па на даље.

СНП “Наши” позивају грађане да не наседају на режимске подвале и људе који немају везе са српским родољубљем и служе једино као јефтина понуда како би Вучић што лакше издао Косово.

Информативна служба

СНП “Наши”

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker