КУЛТУРА

Интервју са Немањом Вуксаном – младим репером из Аранђеловца

Прочитај ми чланак

Реп сцена у Аранђеловцу из године у годину добија све већу конкуренцију.
Све више младих уметника опредељује се баш за тај музички правац, што свакако даје позитиван допринос развоју реп културе у нашем граду . Поред већ добро познатих омладинаца локалне сцене као што су Комнен, Шоне, Аврам Голд и многи други, пре неколико недеља се својом првом песмом публици представио и Немања Вуксан. У питању је дует са Ненадом Маринковићем под називом ‘’Успећу, знам”. Тим поводом данас разговарамо са Немањом:

АрИнфо: Немања, реци нам, да ли су се слегли утисци после дебитовања новом песмом?
Немања: Наравно да јесу, презадовољни смо, а лепа вест је да ускоро излази и моја друга песма, за коју се надам да ће освојити још већи број публике.

АрИнфо: На који начин радите на промоцији своје песме?
Немања: Па углавном шеровањем на друштвеним мрежама, кроз директну комуникацију са људима. На неки начин то иде спонтано, само од себе.

АрИнфо: Да ли је песма већ извођена на неким наступима?
Немања: Није још, пошто имамо у плану ускоро гостовање неких познатих репера, па ћемо ту прилику искористити за премијерно лајв извођење, тако да се искрено надам да ће се свидети публици која нас прати.

АрИнфо: Да ли ће то бити управо пред аранђеловачком публиком?
Немања: Наравно да хоће и драго ми је што ћемо наш град мало оживети и представити, уз то и задовољити реп публику.

АрИнфо: Какви су ти планови за будућност?
Немања: Имам доста планова, првенствено рад са реперима који су дуго на реп сцени. Спремамо доста изненађења за публику и све који воле да нас слушају, биће то велики бум – уз осмех додаје Немања.

Back to top button