ПОЛИТИКА

БОЈАН РАДОВИЋ ПРАО НОВАЦ ПРЕКО МЕДИЈА! После откривања малверзације рекао да је била “грешка” !

Прочитај ми чланак

Криминална дружина Бојана Радовића и Милосава Милојевића која хара општином Аранђеловац, по ко зна који пут је ухваћена у крађи. Овога пута приликом доделе средстава у области јавног информисања.

Измишљеној фирми ПР КОН из Краљева додељено је 650 000 динара, међутим када је то испливало у јавност и када је истражено дошло се до информација да на адреси која је наведена не постоји ова фирма, нити се могу пронаћи подаци о овом назови “медију”. већ је ПР КОН веровали или не ГРАЂЕВИНСКА РАДЊА ЗА ПРОЈЕКТОВАЊЕ регистрована на име Ружица Симовић.

Овај покушај прања пара повезан је са плаћањем за приватну израду пројекта за ТЕРАСУ и то за народног посланика Милосава Милојевића, који се “вешто досетио” како може општина да му плати приватне пројекте.

Али ни ту није крај. Пошто је крађа испливала у јавност, Бојан Радовић доноси одлуку да је фирми ПР КОН општина Аранђеловац  ГРЕШКОМ донела одлуку за исплату новца.

Ово је по ко зна који пут да су Бојан Радовић и његов криминални пајташ и рођак Милосав Милојевић ухваћени у бруталној крађи.

Два лопова која су оштетила Аранђеловац за стотине  хиљада евра и који гледају сваку прилику да нешто украду.

Али неће ни овај зулум вечно трајати.

Затвор вам се ближи.

ЛОПОВИ!

Ар Инфо

 

Back to top button