ВЕСТИОГЛАСИПОЛИТИКА

TEŠKE POVREDE – Stefan Stojanović upao u neobeleženu rupu na putu nastalu posle poplava – OPŠTINA ĆUTI !!!

Прочитај ми чланак

Naš sugrađanin Stefan Stojanović poslao nam je fotografije povreda kao i pismo  koje nam govori kako je zadobio povrede zbog neodgovorne vlasti u Arandjeovcu.

PISMO 

Pre par dana sam upao u rupu na Tresnjevickom putu u Arandjelovcu. Rupa je nastala povodom poplava koje su nas zadesile, odnela je deo mosta na kome sam ja upao.

Toga dana sam se veacao sa posla, radim privatno, kada ulicnog osvetljenja nije bilo.. Rupa nije obezbedjena niti oznacena bilo kakvim znakom do same rupe.

Ne poznavajuci teren kojim sam isao, po mraku u kom ne vidim nista, sam upao u tu rupu i zadobio telesne povrede, odnosno povrede glave(pukla mi je arkada koja je bila za usivanje, sto sam ja odbio zbog licnih razloga) prelom na tom mestu i neke manje povrede po telu.. Lokalna samouprava vec dva meseca, kako kazi mestani obliznjeg dela, ne radi nista povodom toga.

Kada god su pozvali, opstina se izglasila da je projekat u pripremi za rekonstrukciju mosta.. Ovim zelim da skrenem paznju na vaznost te i mnogih drugih delova koji cekaju na rekonstrukciju kako neko stariji, ili neko od dece ne bi nastradao vise nego ja.

Ar Info

Back to top button