ПОЛИТИКА

КАО ШТО СМО НАЈАВИЛИ – ОО СНС АРАНЂЕЛОВАЦ ПОДРЖАО ИЗДАЈУ КОСОВА

Прочитај ми чланак

После писања портала Ар Инфо огласио се и локални одбор СНС Аранђеловац који је подржао издају Косова од стране Александра Вучића.

САОПШТЕЊЕ КАО ПОДРШКА ИЗДАЈИ ГЛАСИ ОВАКО

Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу једногласно и недвосмислено пружа подршку председнику Александру Вучићу у борби за очување националних и државних интереса и даљег просперитета Републике Србије.

Поштовани суграђани, сведоци сте великих пројеката и радова какви нису виђени у Аранђеловцу у протеклих неколико деценија. Завршавамо пројекат поликлиничког одељења Опште болнице, главну градску улицу, спортску салу “Воц”, реновирамо школе и вртиће. Улажемо милионе евра како би наш град изгледао лепше и напредније. Помажемо породиљама, студентима, пензионерима и социјално угроженим људима. Бринемо о грађанима и трудимо се да на сваки начин будемо у служби свих становника Аранђеловца.

Све ово не би успели без велике подршке и разумевања Владе Републике Србије која нам је у протеклих неколико година одобрила више пројеката него збирно деценијама уназад у општини Аранђеловац. Председник Републике Србије Александар Вучић показао је како се на одговоран начин води држава и брине о грађанима. Раст плата, смањење незапослености, од државе која је пре само неколико година била на ивици банкрота, данас је јасно да економија наше државе просперира највише у овом делу Европе.

Упркос јасним показатељима привредног раста и стабилизације државе на свим пољима, постоје оне опозиционе, тајкунске снаге које не желе да се помире са чињеницом да Србије постаје нормална, моредна и уређена европска држава. Њихов циљ је да дестабилизују политичку сцену и да лажима, уценама и пљачком дођу до својих циљева, који нису ништа друго него жеља за личним богаћењем на рачун грађана Србије. Као израз апсолутне немоћи, јер су бирачи јасно показали кога желе да виде на челу државе, они прибегавају обманама, увредама и најпримитивнијим обликом политичке дискредитације свих људи који представљају Српску напредну странку. Таква пракса видљива је како на републичком, тако и на локалном нивоу.

Српска напредна странка и њен председник Александар Вучић увек су водили рачуна искључиво о ономе што је најбитније за Србију и будућност наше деце. Са поносом, јединствено и сложно стојимо иза политике мира и економског напретка коју води Александар Вучић, посебно када је реч о решавању најважнијег и најтежег питања за Србију, а то је питање Косова и Метохије, потпуно уверени да је политика која ће, као и до сада, бити у интересу свих грађанки и грађана наше земље.

Напомињемо да ће по паду власти председник ОО СНС АРАНЂЕЛОВАЦ бити ухапшен због кршења Устава Републике Србије

Ар Инфо

Back to top button