ПОЛИТИКА

СЛУЧАЈ ВЛАЈКОВИЋ И ДАЉЕ БЕЗ ЕПИЛОГА – Бојан Радовић ћути!

Прочитај ми чланак

Портал Ар Инфо представио је пре пр дана јавности документ како је Дејан Влајковић кадар СНС-а и човек који води ботовске кампање за Бојана Радовића и Милосава Милојевића и који читавом граду држи моралне придике преварио државу за 897 000 динара и против којег се водио поступак пред судом. Међутим уместо да се огласи поводом овог скандала председник општине Бојан Радовић не само да ћути, већ преко својих страначких ботова организује напад на градску опозицију, али и копира наш портал преко којег објављује лажне вести.

Удружење “Ромски развојни центар” којег је председник Дејан Влајковић оштетило је Канцеларију за људска и мањинска права за износ од 897 000 динара, а суд је донео одлуку да износ мора бити враћен држави од стране Дејана Влајковића који је ненаменски потрошио новац са рачуна и то под претњом принудног извршења.

Доказ да је Дејан Влајковић заступник Ромског развојног центра преко којег је оштетио државу и био судски гоњен.

Пресуда се може проверити и на сајту суда у Аранђеловцу, што смо ми и учинили и представљамо и то јавности како се не би довела у питање вердостојност документа који представљамо.

Ово је само још један пример ко су општински  кадрови Бојана Радовића, који му узгред воде камапању на интернету и преко којих пласира лажне информације, отвара лажне сајтове  и напада грађане.

Захтевамо да се Бојан Радовић огласи и каже свој став поводом овог случаја, а не читав случај покушава да сакрије од јавности са надом да ће ускоро бити заборављен.

Ар Инфо

Back to top button