ВЕСТИ

ПРОТЕСТ ЉУБИТЕЉА ПАСА – 26. ЈУЛ У 12 ЧАСОВА ИСПРЕД ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ! Поведите свог љубимца и дођите!

Прочитај ми чланак

Друштво љубитеља паса из Аранђеловца, 26. јула у 12 часова организоваће протест испред зграде општине у Аранђеловцу због катастрофалног односа локалне самоуправе према псима луталицама.

Општинска власт већ  годинама обмањује грађане Аранђеловца да ће бити направљен азил за псе, а чак се сваке године у буџету општине Аранђеловац издваја новац за азил, али као што можемо да видимо азил и даље не постоји.

Локална самоуправа у Аранђеловца према псима односи се крајње сурово, а у граду не постоје хранилице ни појилице за напуштене животиње тако да су пси у појединим моментима раздражљиви јер су непрекидно гладни, жедни и живе на отвореном.

Новац који се годишње даје сумњивим фирмама које одвозе псе, а касније их враћају у град,  донео би много веће резултате ако би се направио азил за псе како би се коначно са овим животињама поступало хумано и у складу са европским вредностима за које се залажемо.

Друштво љубитеља паса позива све грађане Аранђеловца да 26. јула у 12 часова дођу са својим љубимцима испред зграде општине како би изразили протест јер Аранђеловац и даље нема азил за псе. Ми смо хумани људи и за разлику од људи на власти којима су и пси луталице “профит” само желимо да коначно неко почне на прави начин да се брине о животињама.

Напомињемо да је  скуп аполитичан и да нико не треба да га користи ради личне промоције.

Друштво љубитеља паса из Аранђеловца

 

 

Back to top button