ПОЛИТИКА

ГАЈИЋУ ОПРОСТИ АРАНЂЕЛОВЧАНИМА – Бојан Радовић није достојан да ти носи воду!

Прочитај ми чланак

Да су Аранђеловчани знали каква пошаст их чека у виду Бојана Радовића и Милосава Милојевића, бившег председника општине Владу Гајића бранили би својим телима када је дошло до његове смене.

Тек након готово шест година можемо видети колико је била погубна одлука да дође до смене председника општине Владе Гајића, а да се на  власт доведе криминална групација окупљена око српске напредне  странке.

Влада Гајић остаје упамћен у општини по низу пројеката од којих је свакако најважнија реконструкција главне улице, коју СНС ни након шест година од доласка на власт није успео да заврши и и даље се даве у радовима за које су тврдили да ће бити готови пре скоро месец дана.

О реконструцијама о којима СНС труби нећемо ни говорити, јер је њих у време Гајића било на десетине. Сетимо се само како је чишћен снег који је камионима одвожен и просипан у језеро у Гарашима, док Бојан Радовић није способан да снег очисти испред општине како би ушао у њу, а о градским тротоарима и паркингу не треба ни трошити речи.

Оно што је можда и најважније у општини није владао хаос и у њој нису били неписмени кадрови који обилазе од канцеларије до канцеларије, пуше, оговарају и воде БОТ кампање против опозиције.

Бојан Радовић успео је да од општине Аранђеловац као неспособњаковић направи свињац и брлог и уништи све оно што су градили његови претходници и пре Владе Гајића.

Треба поменути да и Аква парк који је започео са радом у време Владе Гајића, за време владавине СНС-а најављује одлазак из града.

Све у свему Бојан Радовић није достојан ни воду да носи Влади Гајићу и надамо се да ћемо овој политичкој креатури и лопову врло брзо видети леђа.

Ар Инфо

 

 

Back to top button