ПОЛИТИКА

ВУЧИЋ ГА ПРИМИО ЈЕР ЈЕ НАЈВИШЕ БОТОВАО ТОКОМ МЕСЕЦА – Од тад пљује сваког у граду ко је против СНС-а

У СНС-а важи правило да сваки бот који у току једног месеца остави највише коментара на порталима буде гост код Александра Вучића, а за заслуге у странци испуњава му се једна жеља, односно захтев.

Током једног месеца пре три године. Дејан Влајковић из Аранђеловца је био најбољи. И као што је обичај примио га је тадашњи премијер Александар Вучић, а Влајковић као награду добија боље позиције у одбору и на послу.

Од тог момента и цео Аранђеловац постаје жртва овог разулареног бота, а општински одбор СНС-а као и председник општине Бојан Радовић и Милосав Милојевић га користе као батину за обрачун са политичким противницима.

Дејан Влајковић је  у градском интернет тиму СНС-а који служи за прављење лажних профила и простачке нападе, док се са свог профила представља као заштитник Рома.

Међутим када смо пре пар дана објавили документ о махинацијама које је извршио, Влајковић по команди Бојана Радовића почиње са писањем бљувотинa са разноразних лажних профила, да би се све на крају завршило веома непријатним расправама.

СНС бот тим је и право лице председника општине Бојана Радовића који не бира средства за обрачун са политичким неистомишљеницима.

Ар Инфо

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker