ПОЛИТИКА

КВАРЊАК ИЗ ПОТАЈЕ – Бојан Радовић говори о културној комуникацији, а преко ботова напада породице и мртве људе!

Прочитај ми чланак

Погледајте како лажов Бојан Радовић износи неистине да му је неко претио породици и да неко активисте СНС-а љага и уцењује. У реалности БОТОВИ СНС-а нападају све грађане који јавно изнесу свој став о лошој власти у граду, па тако долази до тога да их Дејан Влајковић СНС БОТ и гласноговрник Бојана Радовића назива убицама, силоватељима, нарко дилерима и педофилима.

Бојан Радовић у јавности игра улогу финог и васпитаног човека, док из позадине спроводи најодвратније акције љагања политичких противника и управо је он тај који је увео такав “стил” понашања. Бојан Радовић ако жели нормалну комуникацију, мораће најпре да крене од самог себе.

Погледајте шта је  лагао Бојан Радовић:

За крај обраћања председник општине се осврнуо на политичке нападе неистомишљеника и представника одређених медијских кућа: “Пре свега, желимо коректну, фер плеј и џентлменску расправу, а не да се на појединим локалним телевизијама одређени опозициони лидери појављују по 5 или 6 пута, а председник општине не гостује годину дана. Залажемо се за нормалну комуникацију за добробит града и свих грађана у њему. Онима који прете, износе лажи о нашим породицама, поручујемо да им такво понашање неће проћи. Грађани су на изборима показали своје мишљење и коме желе да повере мандат за вођење општине у наредне четири године. Нећемо ником дозволити да нас уцењује, ни преко телевизијских кућа, ни путем друштвених мрежа. Увек смо спремни на помирење и културан разговор, јер пре свега никада се нећемо одрећи основних цивилизацијских тековина и кодекса понашања”, закључио је обраћање одборницима Бојан Радовић.

Ар Инфо

Back to top button