ПОЛИТИКА

РОМ ПРОТИВ РОМА – Расветљена велика пљачка

Прочитај ми чланак

Портал Ар Инфо јуче је представио јавности документ како је Дејан Влајковић кадар СНС-а и човек који води ботовске кампање за Бојана Радовића и Милосава Милојевића и који читавом граду држи моралне придике преварио државу за 897 000 динара и против којег се водио поступак пред судом. Овакво писање нашег портала изазвало је бес Бојана Радовића који је наредио да се преко лажних портала пишу свакакве бљувотине  против градске опозиције, па је чак у све то увукао и своју супругу како би испао жртва.

Ар Инфо је портал који је до сада разоткрио низ малверзација и пљачки, а једна од најинтересантнијих је сигурно ова у којој Ром пљачка Роме, а у јавности тврди да се залаже за њихова права.

Погледајте документацију.

Удружење “Ромски развојни центар” којег је председник Дејан Влајковић оштетило је Канцеларију за људска и мањинска права за износ од 897 000 динара, а суд је донео одлуку да износ мора бити враћен држави од стране Дејана Влајковића који је ненаменски потрошио новац са рачуна и то под претњом принудног извршења.

Доказ да је Дејан Влајковић заступник Ромског развојног центра преко којег је оштетио државу и био судски гоњен.

Пресуда се може проверити и на сајту суда у Аранђеловцу, што смо ми и учинили и представљамо и то јавности како се не би довела у питање вердостојност документа који представљамо.

Ово је само још један пример ко су општински  кадрови Бојана Радовића, који му узгред воде камапању на интернету и преко којих пласира лажне информације, отвара лажне сајтове  и напада грађане.

Бојане Радовићу ово је тек почетак. Обећавамо ти да те чека  веома топло лето и поред тога што је киша.

П.С.

Влајковић нека не брине, имамо и документ из полиције. Чисто да зна када се огласи шта га  чека.

Ар Инфо

Back to top button