ПОЛИТИКА

ИМА ЛИ КРАЈА ЛУДИЛУ МИЛОЈЕВИЋА И РАДОВИЋА – Штите лопове, варају, краду и пишу гадости!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац Инфо од портала који се превасходно бавио забавом и разонодом дошао је до тога да је постао један од водећих опозиционих сајтова који разоткривају криминал локалног СНС-а.

До сада разоткривено је низ афера од којих је свакако највећа куповина видео надзора за 22 500 000 динара, односно тендера преко којег се извлачи новац за активности СНС-а.

И што је наш сајт више писао о томе, тако су били и већи притисци од стране Бојана Радовића и Милосава Милојевића, који више не презају ни од чега.

Уместо да се приведу здравом разуму, ова два филмска негативца почињу да  воде кампању не само против нашег портала, већ и против градске опозиције.

Аранђеловчани треба посебно да обрате пажњу на Бојана Радовића који је човек из просвете, а који је себе спустио на ниво сексуалног манијака који пише бљувотине са лажних профила и преко својих ботова.

Аранђеловац никада до сада нису водили неморалнији и бескруполознији људи од поменуте двојице, али и читавог њиховог криминалног окружења, а пре свега уличара и градских пропалица.

Они су свели Аранђеловац на ниво паланке и културни модел и сељобера и криминалних ликова из њихове странке.

Можемо само рећи једно ФУЈ, ГАДИТЕ НАМ СЕ!

Ар Инфо

 

Back to top button