ПОЛИТИКА

БОЈАН И МИКИЦА УНИШТИЛИ ТУРИСТИЧКУ СЕЗОНУ – Град разрован у сред сезоне, аква парк не ради, локали пусти…

Прочитај ми чланак

Буковичка бања пролази кроз катарзично стање. Од доласка на власт СНС-а у Аранђеловцу из године у годину приметно је катастрофично стање које последњих дана доживљава врхунац.

У сред туристичке сезоне започели су радови на главној улици која је душа Аранђеловца и у којој се налази већина  продавница, кафића, угоститељских објеката. Ако се питате због чега, разлог је једноставан. Због локалних избора који су одржани у марту. Радови уместо да крену на јесен, започели су управо у изборној кампањи како би се Бојан Радовић и Милосав Милојевић сликали и давали изјаве о “стратешким пројектима” у граду.

Да ли ће бити уништена туристичка сезона то се нико није питао, као и да ли туристи воле да прескачу шанчеве у главној улици. Као што тада нико није размишљао  ни куда води сукоб са власником Хотела Извор, који је започео због једне ствари, а затим се претворио у лични обрачун Бојана Радовића и Милосава Милојевића који из града протерују Аква парк и на десетине хиљада туриста.

Може се нама свиђати или не власник хотела, али мора се подвући црта и видети шта је интерес града. Оно што раде Милојевић и Радовић дефинитивно није јер се понашају као два детенцета и причају небулозе грађанима, попут тога да ће они градити базене и купалишта.

А до тада сви који живе од туризма и који су уложили новац у апартмане требали би да се замрзну и сачекају овај њихов “стратешки пројекат”, али новац је морао да оде на “видео надзор” за који су дали ни мање ни више него 22 000 000 динара, јер је требало опрати новац за СНС.

И шта сада. По Бојану Радовићу и Милосаву Милојевићу ништа. Треба ћутати и пропадати. Два ноја која забијају главу у песак на сваки проблем града, док су веома способнији када је у питању  њихов лични интерес и намештање тендера и јавних набавки.

Ми за њих нисмо гласали. Ар Инфо је подржао неку другу опцију која је имала храбрости да се  суочава са проблемима онда, а има и сада.

А сви који сте гласали за овај двојац који уништава Аранђеловац по шавовима, треба добро да размислите да ли ће те се побунити и почети да се борите за спас града.

Ми смо ту.

Ар Инфо

Back to top button