ПОЛИТИКА

МИЛОСАВЕ МИЛОЈЕВИЋУ ДОКЛЕ ДА ЛАЖЕШ – Јел се овако бринеш о Спомен костурници?

Прочитај ми чланак

На немуштој страници на Фејсубуку посланика Милосава Милојевића из Аранђеловца, која треба да пружи подршку његовом раду, а заправо открива његову неспособност и будалаштину могли смо да видимо следеће.

Администратор ове странице, његова лепша половина пренела је један од говора посланика Милојевића, који је овога пута прочитао и који је срочен на нивоу детета у основној школи и који гласи овако:

На местима попут Спомен костурнице у Аранђеловцу или Марићевића јаруге у Месној заједниц Орашац прослављамо Дане ослобођења у Првом и Другом светском рату, обележавамо сећање на Колубарску битку и подизање Првог српског устанка. Жеља нам је да из године у годину повећамо број посетилаца ових локалитета, да понуду нашег краја оплеменимо сећањем на жртве и учинимо да ови меморијали буду лепши.”

Колико се посланик Милосав Милојевић брине о Спомен костурници, показаћемо вам у фотографијама.

Толико се господин Милојевић брине да су гробови јунака у ђубрету и поломљеним флашама

Али господин Милојевић је опхрван бригама  како да  намести још неки тендер, није хтео да послуша ни један апел ни захтев да се Спомен костурница среди.

Уместо да се заустави урушавање Спомен костурнице, Бојан Радовић и Милосав Милојевић дали су 22 000 000 динара за видео надзор, преко којег су прали новац за Андреја Вучића.

 

Уместо да добијемо Споменик културе на који ће долазити екскурзије, сада долазе наркомани који демолирају читав комплекс.

Полиција такође не обавља свој посао и не спречава демолирање објекта.

Тако да Милосаве Милојевићу твоје бајке о успешности и развоју Аранђеловца можеш да продајеш једино госпођи која ти води страницу на Фејсбуку и која још није научила како се поставља насловна фотографија.

Значи госпођо администраторка, да се на насловној слици виде и главе, а не само ноге  у минићу, повучете слику на доле, или сте то можда баш тако желели?

 

Ко нам води град и ко нас заступа, добро је да још и постојимо.

Ар Инфо

Back to top button