ЗАБАВА

БУКУЉА ПОСТАЈЕ ЛЕТЊИ СКИЈАШКИ ЦЕНТАР – Ево решења за развој туризма!

Портал АР Инфо сазнао је из поверљивих извора блиских власти да је део Букуље преуређен и да ће ових дана на њој прорадити скијашки центар.

После доста већања и разматрања у ком правцу ће се ширити развој туризма у нашем граду, умне главе које нас воде на челу са председником општине Бојаном Радовићем и послаником Милосавом Милојевићем смислиле су одличну стратегију.

На Букуљи су направили ЛЕТЊИ СКИ ЦЕНТАР и уместо да се грађани прже по летњим врућинама крај базена, осмишљено је место где могу да се расхладе. На Букуљи су распоређени клима уређаји који хладе, а снег стиже директно са Хималаја, тако да је просечна температура испод нуле.

Сама најава ове атракције довела је до тога да у Аранђеловац хрли на стотине хиљада туриста, а смештајни капацитети су подигнути до максимумa, тако да свака кућа у Аранђеловцу сада има своје апартмане.

Скијашки центар званично ће бити отворен 1. јула, а стазе је испробао посланик Милојевић лично.

За наш портал Ар Инфо изјавио је “мисли, овај, оно, мислим, овај, мммм, овај…” што у преводу са посланичког језика значи “људи ово је лудило, ма какво море, какви базени”…

Коначно је наш град дочекао свој моменат за развој.

Ар Инфо

 

 

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker