ЗАБАВА

БУКУЉА ПОСТАЈЕ ЛЕТЊИ СКИЈАШКИ ЦЕНТАР – Ево решења за развој туризма!

Прочитај ми чланак

Портал АР Инфо сазнао је из поверљивих извора блиских власти да је део Букуље преуређен и да ће ових дана на њој прорадити скијашки центар.

После доста већања и разматрања у ком правцу ће се ширити развој туризма у нашем граду, умне главе које нас воде на челу са председником општине Бојаном Радовићем и послаником Милосавом Милојевићем смислиле су одличну стратегију.

На Букуљи су направили ЛЕТЊИ СКИ ЦЕНТАР и уместо да се грађани прже по летњим врућинама крај базена, осмишљено је место где могу да се расхладе. На Букуљи су распоређени клима уређаји који хладе, а снег стиже директно са Хималаја, тако да је просечна температура испод нуле.

Сама најава ове атракције довела је до тога да у Аранђеловац хрли на стотине хиљада туриста, а смештајни капацитети су подигнути до максимумa, тако да свака кућа у Аранђеловцу сада има своје апартмане.

Скијашки центар званично ће бити отворен 1. јула, а стазе је испробао посланик Милојевић лично.

За наш портал Ар Инфо изјавио је “мисли, овај, оно, мислим, овај, мммм, овај…” што у преводу са посланичког језика значи “људи ово је лудило, ма какво море, какви базени”…

Коначно је наш град дочекао свој моменат за развој.

Ар Инфо

 

 

Back to top button