ПОЛИТИКА

УГОСТИТЕЉИ АРАНЂЕЛОВЦА – Два неодговорна човека нам уништавају животе и играју се судбинама

Прочитај ми чланак

Угоститељи Аранђеловца обратили су се јавности поводом најаве да се Аква Парк сели из Аранђеловца, и као главне кривце су обележили председника општине Бојана Радовића и посланика СНС-а Милосава Милојевића.

Угоститељи Аранђеловца већ су се обратили јавности у Аранђеловцу, а пре свега председнику општине Бојану Радовићу и народном посланику Милосаву Милојевићу са захтевом да реше питање затварања Аква Парка за туристе који нису гости ХОТЕЛА ИЗВОР.

Међутим од стране надлежних наишли смо на зид ћутања. Нико није одговорио на наше молбе.

Оно што је битно да знају грађани Аранђеловца то је да је преко сто људи уложило велики новац у приватне смештајне капацитете и да смо протеклих година на лето претежно живели од гостију који долазе у Аква Парк.

Питање које смо поставили председнику општине и народном посланику гласило је  како је могуће  да нас општина остави на цедилу због сукоба који постоји између локалне самоуправе и власника хотела и менаџмента, а пре свега личне сујете председника и посланика.

На тај начин преко пет стотина људи (мислимо на наше породице) остало је без голе егзистенције.

Послали смо и допис председнику и посланику и одговор нисмо добили када ће наш проблем бити решен.

И уместо решења сачекало нас је још једно изненађење.

АКВА ПАРК се измешта из Аранђеловца.

Председник Бојан Радовић и Милосав Милојевић очигледно нису у могућности да реше било какав проблем и пређу преко личне сујете и сукоба који су изазвали са Хотелом Извор,  и на  тај начин довели су све нас до финансијског краха.

Постављамо питање има ли право председник општине да се понаша као мало увређено детенце које се инати. Нас не интересује који је узрок сукоба, нас интересује да АКВА ПАРК остане у Аранђеловцу и да све више туриста долази у Аранђеловац.

Ако то није стратегија општине, онда молимо председник општине да нам објасни како ће привући туристе у наш град и ко ће нам платити што нам је туристичка сезона тотално упропашћена.

Бојане Радовићу и Милосаве Милојевићу не играјте се судбинама наших породица.

Ваше породице живе сасвим добро и лагодно и нико ваш није запослен нити се бори за голи опстанак.

Немојте нам отимати хлеб из уста.

Испред угоститеља Аранђеловца

Бојана Аранђеловић

 

Back to top button