ПОЛИТИКА

САЗНАЈЕМО – Због личног сукоба Бојана Радовића и Милосава Милојевића АКВА ПАРК се сели из Аранђеловца!

Прочитај ми чланак

Ар Инфо дошао је до сазнања да ће АКВА ПАРК бити измештен из Аранђеловца. Интересовање имају четири града, али је највероватније да ће бити премештен у Врњачку бању.

До овог туристичког слома у Буковичкој бањи дошло је због криминалног руководства у општини Аранђеловац на челу са председником општине Бојаном Радовићем и послаником Милосавом Милојевићем који су из само њима знаних разлога ушли у сукоб са менаџментом Хотела Извор, које се одлучило на овај корак.

Ако дође до премештања Аква Парка из Аранђеловца највећу цену ће платити градски угоститељи који су живели од туриста из читаве Србије који долазе у Аква Парк.

Бојан Радовић и Милосав Милојевић на овај начин не само да ће допринети уништењу туризма у Аранђеловцу, већ ће направити и милионску штету грађанима који су уложили новац у своје смештајне капацитете.

Оно што је најинтересантније председник општине нити посланик још се нису обратили јавности и изнели свој став поводом ове проблематике од које зависе животи на стотине градских угоститеља и њихових породица.

Ар Инфо

Back to top button